Published: 2023-10-15

CHROMIUM REMOVAL FROM AQUEOUS SOLUTION USING NANOCOMPOSITE TiO2/Al2O3

TRẦN THỊ DIỆU THUẦN, BÙI THỊ THU THỦY, TRẦN THỊ THANH NHÃ

ANTAGONISTIC CHARACTERISTICS OF Bacillus amyloliquefaciens D19 AGAINST Colletotrichum siamense

NGUYỄN THỊ DIỆU HẠNH, PHẠM ĐÔNG TRIỀU, NGUYỄN HỒNG VY, PHẠM TẤN VIỆT, NGUYỄN NGỌC ẨN*

INVESTIGATION OF FLAVONOID, PHENOLIC CONTENTS AND THE ABILITY TO KILL BREAST CANCER CELL 4T1 OF BETEL LEAF EXTRACTS

NGUYỄN THỊ KIM ANH, CAO ĐOÀN HUYÊN, NGUYỄN HOÀNG LÂM, LÂM HOÀNG ANH THƯ, HOÀNG THÙY DƯƠNG

POTENTIAL ANTI- RHEUMATOID ARTHRITIS EFFECTS OF ETHANOL EXTRACT FROM GARDENIA FRUITS (Gardenia jasminoides Ellis) IN ALBINO MICE MODEL (Mus musculus)

TRẦN THỊ PHƯƠNG NHUNG*, NGUYỄN THỊ TÂM NHƯ, TRẦN THỊ NGỌC YẾN, NGUYỄN THỊ NGỌC DUYÊN, NGUYỄN NGỌC THẢO UYÊN, DƯƠNG THỊ NGỌC TRÂN, ĐẶNG THỊ KIỀU PHƯƠNG, ĐỖ THỊ THU THỦY, BÙI NHẬT TRƯỜNG, TRẦN MỘNG THƠ, VŨ ĐỨC THÀNH, NGUYỄN HOÀN VI, NGUYỄN KHÁNH VĂN, TRẦN THỊ ÁI VI, HUỲNH VĂN PHƯỚC, ĐOÀN MINH TÂM

CULTURE CONDITIONS FOR CELLULASE PRODUCTION FROM Bacillus subtilis TH-VK22

NGUYỄN MỘC TẤN, NGUYỄN NGỌC ẨN, NGUYỄN THỊ DIỆU HẠNH, PHẠM TẤN VIỆT*

CHEMICAL COMPOSITION AND IN VITRO PROPAGATION OF NAM TINH PIERRE

ĐÀO QUỐC HƯNG, PHẠM THỊ NHẬT TUYỀN, NGUYỄN THỊ NGẦN

PROCESSING NUTRITIONAL NUT CHEESE WITH AQUAFABA BEANS AND FAT-RICH NUTS

PHAN THỊ MỸ HÂN, NGUYỄN NGÔ MỸ QUYÊN, NGUYỄN NGỌC CẨM UYÊN, NGÔ TRUNG CHÁNH, NGUYỄN THỊ MINH NGUYỆT*

KINETICS OF PHOSPHATE RELEASE OF SLOW-RELEASE FERTILIZERS BASED ON BIOCHAR

NGUYỄN VĂN PHƯƠNG*, LÊ THỊ THÙY TRANG, LÊ HỒNG THÍA, NGUYỄN KHÁNH HOÀNG